Arnold i është nështruar një operacioni.

Arnold Schwarzenegger iu nënshtrua një operacioni në zemër për të zëvendësuar një valvul pulmonare, shkruajnë mediat e huaja.

Lajmin e dha vetë aktori dhe ish guvernatori i Kalifornisë në rrjetet sociale.

“Falë ekipit të Klinikës Cleveland unë kam një valvul të ri të aortës që përputhet me valvulën time të re pulmonare nga operacioni im i fundit”, shkruan Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger shtoi se ai ndihet “shkëlqyeshëm” dhe ka filluar të ecur në rrugët e Cleveland.