21:15 | 16 Maj 2021

Një vështrim në fytyrën e dikujt mund të zbulojë se çfarë po ndodh brenda qenies së atij personi. Nuk thuhet kot se fytyra është një pasqyrë e shpirtit dhe si një libër që lexohet lehtë. Në faqet e një libri të tillë, çdo rrudhë e ngulitur do të thotë diçka.

Përveç që janë një shenjë e dukshme e plakjes, rrudhat gjithashtu mund të tradhtojnë një personalitet dhe atë që një person ka përjetuar. Ato pasqyrojnë vuajtje të brendshme, tundime dhe disa tregojnë për probleme shëndetësore.

Rrudhat nën sy, pikërisht në planin e nxënësit shoqërohen me mendime të trishtuara, pakënaqësi, paaftësi për të shprehur ndjenjat e tyre. Rrudhat nën sy, në përgjithësi, gjithashtu mund të tregojnë probleme të mundshme të veshkave.

Rrudhat e vogla përgjatë qosheve të jashtme të syve shoqërohen me dhimbje koke dhe dhimbje sysh. Sidoqoftë, ato gjithashtu mund të jenë një reflektim i lojës me seksin e kundërt dhe heqjes dorë nga dashuria. Ata gjithashtu mund të shprehin një ndjenjë turpi.

Rrudha nga buza e brendshme e vetullës së djathtë në cepin e brendshëm të syrit karakterizohet nga një vëzhgues i mprehtë, por edhe një person shumë i ndjeshëm. Mund të ndodhë gjithashtu për shkak të problemeve në organet e tretjes, tensionit të zgjatur dhe shqetësimit, si dhe përqendrimit të tepruar në ngjarje të caktuara dhe njerëz.

E njëjta rrudhë në anën e majtë nënkupton një përqendrim të madh tek vetja dhe një prirje për depresion. Shoqërohet gjithashtu me gingivit për shkak të imunitetit të dobësuar.

Dy rrudha të drejta që rrjedhin nga skajet e brendshme të vetullave drejt ballit tregojnë probleme të mundshme të mëlçisë. Ata gjithashtu shoqërohen me tension nervor dhe vështirësi në marrjen e vendimeve.

Një rrudhë në këmbë që fillon nga mesi i vetullave karakterizohet nga njerëz që kanë vështirësi me autoritetin. Ata janë të vendosur dhe të vendosur dhe gëzojnë një ndjenjë të fuqisë dhe aftësinë e tyre. Kur ata nuk arrijnë të arrijnë atë që duan, një ndjenjë e pafuqisë i pushton.

Nëse rrudha është horizontale nga mesi i vetullave, kjo do të thotë që pushteti është më i rëndësishëm për një person sesa autoriteti. Sidoqoftë, dëshira për të treguar fuqi tërhiqet për t’i dhënë vendin një ndjenje të paqes së brendshme.

Rrudha në anën e djathtë të fytyrës, e cila lëviz nga fillimi i hundës drejt skajit të jashtëm të fytyrës, tregon tension të fortë nervor, të shkaktuar nga disa ngjarje ose persona. Njerëz të tillë shpesh vuajnë nga dhimbje koke dhe pagjumësi.

Artikulli paraprakZakharieva: Maqedonia anuloi regjistrimin për shkak të tensioneve me shqiptarët
Artikulli tjetërÇalhanoglu: E ardhmja ime nuk varet nga Liga e Kampionëve