Një çiklist dhe katër këmbësorë kanë pësuar lëndime të rënda trupore, ndërsa 26 persona të tjerë kanë pësuar lëndime më të lehta në gjithsej 20 aksidente gjatë vikendit të kaluar në rajonin e Shkupit.

Në 11 aksidente janë shkaktuar vetëm dëme materiale.

Për parking të paligjshëm policia ka shpërndarë 191 gjoba, ndërsa me karrotrec janë tërhequr gjithsej 90 makina nga qarkullimi.

Sipas MPB-së së Shkupit, policia nga komunikacioni ka shkyçur 109 shoferë të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë e lejuar, ndërsa 48 prej tyre para se të fitojnë të drejtën për drejtim të makinave gjithashtu janë kapur 33 makina pa regjistrim.