E premte 14 qershori, Dita e Shpirtrave, është ditë jopune për qytetarët e fesë ortodokse në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Siç njoftoi Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, shpallja e ditës jo pune është në pajtim me Ligjin e festave.