Dje rreth orës 16:00 në stacionin e policisë në Demir Hisar, S.N nga fshati Suvodoll ka lajmëruar se vajza e tij 15 vjeçe, e paraqitur si e zhdukur më datë 2 të këtij muaji është kthyer në shtëpi në fshatin Suvodoll.

Herën e fundit ajo është parë në ora 13:30 para shkollës së mesme të mjekësisë në Manastir ku mëson dhe nga ai moment i është humbur çdo gjurmë.