Në RMV ka 18 raste të reja me virusin korona deri sot në ora 12, me të cilët numri i përgjithshëm ka arritur në 241, konfirmoi ministria e Shëndetësisë.

Siç lajmëroi ministria, në Maqedoninë e Veriut ka 22 raste të reja me këtë virus si dhe një viktimë nga rrethina e Stugës, një grua 66 vjeçare.

Sipas qyteteve deri më tani të infektuar ka në:

Shkup 143
Dibër 45 (numërohen edhe dy të vdekur)
Kumanovë 20 (numërohet edhe e vdekura)
Shtip 8
Prilep 8
Tetovë 4
Ohër 3
Veles 3
Strugë 3 (numërohet një i vdekur)
Kavadar 2
Gostivar 1
Manastir 1
Deri më tani, në RMV kanë ndërruar jetë 4 persona nga virusi korona, ndërkaq 3 të tjerë janë shëruar.