Gjatë 24 orëve të kaluara në Kovid-Qendrat në Shkup janë hospitalizuar gjithsejtë 19 perosna për shkak të komplikimeve me korona virusin.

Gjithsejtë 374 persona të dyshuar dhe të konfirmuar me Kovid-19 po kurohen në repartet infektive në Shkup.

Artikulli paraprakJa si komunikojnë Tuna dhe Patrisi pas ndarjes
Artikulli tjetërZaev: Çështjet bilaterale nuk duhet të jenë pengesë për eurointegrimet