Sot bëhen 19 vjet nga themelimi i Policisë se Kosovës.

Me rastin e kësaj dite mbahet ceremonia zyrtare në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve.

Në këtë ceremoni marrin pjesë presidenti Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj e disa zyrtarë të tjerë.

Kjo ceremoni nis në ora 11:00