Një mekanik ka transformuar një kamion të vjetër ushtarak në një shtëpi të vogël lëvizëse, duke bërë një jetë pa qira në moshën 24-vjecare.

Tom Duckwordh fiton duke bërë restaurimin e makinave dhe vendosi të bëj një hap më tej për të ndërtuar një ‘shtëpi’ për vete.

Ai shpenzoi 15,000 funte dhe një vit të tërë për transformimin e automjetit ushtarak në një shtëpi të lëvizshme me 72 metra katrorë.