Njëzetë e dy vjeçarja A.I. nga Tetova, mbrëmë (27-nëntor) rreth ora 01.00 pas mesnate, ka denoncuar dhunë, që e ka kryer ndaj sajë 25-vjeçari J.D. nga fshati Kamnjan i Tetovës.

Sipas denoncimit, J.D. rreth orës 23.00, me veturë të tipit ,,Pezho,, ka lëvizur nëpër rrugën ,,Ilindenska,, në Tetovë, dhe pasi që e ka vërejtur denoncuesen, ka dalur nga vetura dhe e ka sulmuar fizikisht, dhe menjëherë është larguar nga vendi.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.