Një rast shumë prekës po bën bujë në rrjetet sociale për të grumbulluar mjete financiare për një djal 28 vjeç nga qyteti i Tetovës që ka nevojë për transplant të veshkës.

“Vëllezër dhe motëra. Ende na mungojn mjete për shërimin e vellaut tone 28 vjecar, të cilit koha po i ngushtohet. Kemi nënshkruar një kontratë me T-MOBILE: Me një thirje në numrin 070143177 prej 100 den. do të bëhesh pjesë e shpëtimit të jetës së një të riu. Kush ka mundësi kërkoni në atë numrër, në cdo thirje do të shkojn 100den te vëllau jonë. #Shpërndaje që të grumbullojm më së shumti.Zoti ju shpërbleft”, thuhet kështu në njoftim.