2TON ka publikuar projektin e tij të ri muzikore.

Reperi nga Ferizaj, solli me videoklip këngën me titull “Gjithë jetën”, me tekst dhe muzikë të punuar nga vet ai.

Klipin në të cilin shfaqet vetëm një femër, e ka punuar Grandmedia.