Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjistruar 349 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës.

Nga Minsitria e Punëve të Brendshme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Artikulli paraprakArrestohet njëri dhunues nga incidenti në JSP, pas të dytit po gjurmohet
Artikulli tjetërPërmbytje në Shkodër, shkarkohen hidrocentralet