Ky haxhi Pakistanez grumbulloi pasuri 43 vjet për të kryer haxhin.

Shiti tokën që kishte pastaj punoi me pagë aty, pasi që ishte pronar i asaj toke.

Vetëm që ti mundësohet që të vij në haxh këtë vit.

Ja, i shtrirë në krahun e djathtë, pasi që ia kishte dorëzuar shpirtin Allahut,në vendin më të pastër në botë, vdes në ihrame dhe duke bërë telbijen.

Sa përfundim i mirë! Allahu Ekber!

Hoxhë Bekir Halimi