Gjatë natës së kaluar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 461 persona të cilët nuk kanë respektuar vendimin për mbajtje e maskave mbrojtëse.

MPB-ja apelon deri tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim mbrojtjen nga Kovid-19.

Artikulli paraprakSpasovski nga debati mes bartësve të listave në NJZ 2: Opsioni është projekte dhe ardhmëri e sigurt, e jo ripërtëritje e regjimit
Artikulli tjetërKomunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të thata