Luana Vjollca tash e tutje nuk do t’i ndahet kurrë muzikës.

E nisi me moderim dhe i ka shkuar mjaft mirë por Luana Vjollca nuk u mjaftua me kaq dhe zgjodhi që talentin ta shpalos edhe në diçka tjetër

Biondja rrezikoi që ta sfidoi veten në muzikë dhe deri tani i ka ecur mjaft mirë. Përveç projekteve muzikore ajo është shumë aktive edhe në mbrëmje të ndryshme ku ftohet për të performuar dhe i gjithë publiku çohet në këmbë.

Thuhet se menaxheri i saj është Krenar Çoçaj dhe pikërisht kjo është arsyeja se përse po i shkon mjaft mirë edhe nga pagesat.

Përfshirja e saj në muzikë, duket jo pa qëllim, me fitimet e majme që nxjerr Luana Vjollca në një natë koncerti. “Panorama Plus” bën me dije se vetëm për një pjesmarrje, moderatorja merr plot 5 mijë euro.