Opsioni më i mirë që vajzat kanë gjatë gjithë muajve të verës ku temperature rritet, është që të mbajnë flokët e kapur lartë, për të qenë kështu sa më praktike dhe më freskët.

Po cilat janë trendet e kësaj vere, të cilat duhet t’i dini patjetër?

Ne veçuam katër modelet e flokëve që do të shihni më shpesh në muajt e ardhshëm, sepse ato janë të bukur, të lehta për t’u krijuar dhe kryesisht ideale për ditët e nxehta.

Këto modele përgjithsisht u përshtaten vajzave me flokë me gjatësi të gjatë ose të mesme, por me disa variacione do të jeni në gjendje t’i provoni edhe ju, ju që keni flokë të shkurtër.

Mund ta bëni për të shkuar në punë, për një pije në mbrëmje ose për shëtitjet gjatë pushimeve tuaja.

https://www.instagram.com/p/CComNREJw3J/?utm_source=ig_embed&ig_rid=48180892-0251-49af-a3e3-40388a6098dc

https://www.instagram.com/p/B-RY-44g8IV/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6c1c9ead-dd82-4a65-9692-e779d2245746

https://www.instagram.com/p/B5F5mhhBVHU/?utm_source=ig_embed&ig_rid=05c5e27f-43c3-40fd-b92e-fd6219eae939

https://www.instagram.com/p/CO-Z4ldput5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c9342ea1-2f86-42f3-9a52-d17e45ea43df

Artikulli paraprakKomisioni historik mblidhet në tetor, Dimitrov: S’ka përparim, jo kompromis me historinë
Artikulli tjetërZaev: Edhe me Bullgarinë mund të gjejmë zgjidhje, ashtu siç gjetëm me Greqinë