50 Cent e ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për ta dekoruar bredhin.

Për dallim prej të gjithë të tjerëve, 50 Cent në prag të festave të fundvitit e ka dekoruar bredhin me këpucët e ish të dashurës, shkruan lajmi.net.

“Nuk munda të gjeja topat për pemën time, kështu që gjërat e vjetra të ish të dashurës funksionuan. Po, ajo duhet të largohej me ato që erdhi.”, ka shkruar si në shaka ai pranë postimit.

50 Cent njihet për projektet e suksesshme dhe është shumë i dashur për publikun.

https://www.instagram.com/p/BrgSlRdHGZK/?utm_source=ig_embed