Gjatë 24 orëve të fundit, në tërë territorin e Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 852 shkelje për mosmbajtje të pajisjeve mbrojtëse.

Për këtë, dikasteri përgjegjës për këtë kontroll, Ministria e Punëve të Brendshme gjatë çdo publikimi të raportit edhe sot apeloi që qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara në Qeveri për mbrojtje nga virusi Covid-19.

Artikulli paraprakTrafiku në rrugët e vendit po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe me intensitet mesatar
Artikulli tjetërCarovska: Një pjesë e platformës funksionon, një pjesë është akoma duke u adaptuar