Ndërsa nuk e jep fare veten për 72 vjet, Sabri Fejzullahu po vazhdon të bëj atë që di më së miri, muzikë!
Projekti i tij i fundit muzikor u publikua muaj më parë dhe i këndon një lidhjeje të përfunduar. Kënga quhet “Zemrën Gur” dhe u publikua bashkë me videoklip.

Në fillim të shtatorit Prive kishte lajmëruar që Sabriu i është përveshur punës që t’i sjellë publikut të tij një këngë të re.

Dhe projekti i tij i ri është këtu (po ta dëgjoni do harroni moshën e Sabriut) dhe bashkë më të edhe videoklipi. Kënga quhet ‘Kallëm’ dhe ju mund ta ndiqni më poshtë.