Arijanet Muriçi është portieri që ka bërë mbrëmë debutimin me Kosovën.

Ai ka impresionuar tifozët me paraqitjen e tij kurse disa herë edhe i është thirrur emri nga publiku.
Ajo që i ka bërë përshtypje shumëkujt është edhe gjatësia e tij.

Sipas informatave të publikuara online, Muriçi është i gjatë 1 metër e 98 centimetra dhe kjo ka ndihmuar mjaft në karrierën e tij si portier.
Muriçi është vetëm 20 vjeç.