Presidenti i vendit pa diskriminim duhet të jetë tolerant, i guximshëm dhe i mencur, tre femra thonë të njejtin mendim the mendojnë se presidenti i vendit në të ardhmen të jetë femër dhe të jetë nëna e kombit, theksojnë në bisedën e tyre Angjelka Peeva Laurenciq, Nina Angelovska dhe Ana Martinovska.

“Trupi votues është i gatshëm të votojë për një personalitet të fuqishëm qoftë femër apo mashkull, tashmë me vite po sundohet nga një personalitet i izoluar dhe se në të shumtën e rasteve duhet të dëgjohet partia, nuk ka dilemma këtu në politikë të vendoset të shkohet përpara e rëndësishme është të jetë personalitet”, theksojnë ato.