Mediat hungareze kanë publikuar fotografinë e Nikolla Gruevskit, se si drejton një makinë. Ato informojnë se fotografia është publikuar në portalin shqiptar “Korrieri”.

Megjithatë ky portal shqiptar ka shkruar se ajo është marrë nga media malazeze dhe se mund të jetë bërë në njërin nga vendet ku kishte lëvizur Gruevski gjatë arratisjes. Megjithatë një pjesë e mediave maqedonase kanë zbuluar se fotoja është mashtrim dhe se pamja ku shihet Gruevski ka të bëjë me një fotografi të bërë gjatë protestave të vitit të kaluar të VMRO-DPMNE.