Ekziston një pije që sipas ekspertëve përmban më shumë kafeinë se një gjysmë filxhani espreso.

Bëhet fjalë për çajin e gjelbër të bluar, i cili është bërë i njohur në gjithë botën. Ky çaj ka shumë cilësi shëruese, nga përmirësimi i funksionet të trurit, përqendrimi, redukton peshën trupore, si edhe shëron shumë probleme shëndetësore.

Fletët nga të cilat përftohet ky çaj u kontribuojnë të gjitha përparësive të mëparshme dhe gjithsesi kanë efekt më të madh se ekstraktet.

Ato përmbajnë teaninin-L apo aminothartirën e cila relakson dhe krijon ndjenjë të mirë.