Profesori dhe anëtari i Fraksionit Demokratik të VMRO-DPMNE-së, Jove Kekenovski, thotë se deklaratat e ish ministrave, Gordana Jankulloska dhe Mile Janakieski, të dhënë në seancën gjyqësore për rastin “Titanik”, se kanë qenë viktimë e përgjimit, në fakt janë drejtim të gishtit ndaj eprorët e dyre të deridjeshëm, njofton Portalb.

“Jankulloska dhe Janakieski me ankesën e tyre se nuk mund të gjykohen me materialet nga përgjimet e paligjshme në DSK dhe se ata janë palë e dëmtuar, a nënkupton kjo se ata e drejtojnë gishtin drejt eprorëve të tyre politik të deridjeshëm?”, pyet Kekenovski.