Tregoni popullit se dini edhe ju të hartoni projekte serioze , tregohuni se jeni punëtor , tregoni të mirat që do dalin nga ju , mos mundoni që nëpërmjet “Press-konferencat” tuaja ti mjegulloni punët që bëhen në të mirë të shqiptarëve

Gabim e keni uluni dhe punoni dhe tregoni Cka ndryshon nëse Ju zgjedh juve siç ka bërë BDI në 17 vite nga ekzistimi i saj

Mos u lodhni duke shpifur , duke bashkpunuar me “tajna-slluzhbat” për të nxirë të kaluarën e ndritë të shqiptarëve sepse atyre ende Ju dhemb ajo që sot gjithcka duhet ta ndajnë bashk me qytetarët shqiptarë.

Punoni mos shani, se populli punëtorin e don!

Sovrani asniher nuk gabon !

Këtë na ka mësar Lideri jonë Ali Ahmeti, zoti i dhasht shëndet.