Drejtori dhe Zv.Drejtori në Agjencinë për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural, Nikolçe Babovski dhe Abdul-Selam Selami janë bashkangjitur administratorëve në pastrimin e qytetit.

Selami në profilin e tij në Facebook ka shkruar:

 

Një ditë jo si gjithë të tjerat për administratorët shtetëror !
Aksion pastrimi i gjithë qytetit, me dëshirën për një mjedis më të gjelbër dhe parandalimin e ndotjes së natyrës. 
#DuajeNatyrën #Vullnetarizëm #AdministrataPastron #ShkupiGjelbërt
#ParqeTëBukuraNjerëzTëLumtur

Image may contain: 1 person, standing, child, tree, outdoor and nature
Image may contain: 1 person, child and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing, tree, shoes, beard and outdoor
Image may contain: one or more people and outdoor