Zëvendës drejtori i Drejtorisë për të ardhura publike, Remzi Abdullahi ka bërë të ditur se tashmë ka nisur të bëhet pagesa ndaj qytetarëve e tre mujorit të dytë të TVSH-ja ime.

“Qytetarë të nderuar, ka filluar pagesa e tremujorit të dytë të #TVSH-ime 3871 000 EUR do t’i shpërndahen llogarive të përdoruesve të aplikacionit TVSH-ime që skanojnë llogaritë fiskale në tetor, nëntor dhe dhjetor 2019# E RÊNDÊSISHME Drejtoria e të Ardhurave Publike edhe një herë u bën apel qytetarëve që të kontrollojnë llogaritë e tyre të transaksionit dhe nëse ka ndonjë gabim në hyrje, ta korrigjojnë atë në mënyrë që të paguajnë me kohë dhe në mënyrë efikase”, shkruan mes tjerave Abdullahi.

Artikulli paraprakOBSH: Koronavirusi nuk është ende pandemi
Artikulli tjetërIrani dënon me vdekje një burrë që thotë se ishte spiun i CIA-s