22/06/2018

Rreth nesh

Aktuale.mk mundëson të fitoni informacione dhe risi para konkurrentëve tjerë, përmes laramanisë me përmbajtje gazetareske dhe multimediale, si dhe mundësinë që t’i shpërndani lehtë dhe t’i ndani ato me miqtë e juaj në rrjete sociale, një trend tanimë i ri në jetën shoqërore.

Ne jemi të angazhuar për një zhvillim konzistent për të pasur impakt pozitiv në shoqërinë ku jetojmë. Ne e dimë që lidershipi duhet të fitohet dhe asnjëherë nuk e marrim të garantuar. Por, komunikimi ynë i hapur dhe i thjeshtë na ndihmon në zhvillim dhe rritje në aktualitet. Ne bazohemi në punë, në kolektiv, në grup e ushtri gazetarësh profesionistë. Nuk jemi të frikësuar për të marrë vendime të guximshme dhe këtë do ta bëjmë pa prajë dhe dinjitetshëm.

Ne do u mundësojmë të ardhme më të gjerë për ndodhitë që na rrethojnë, por edhe t’i kyçim lexuesit tanë në këtë mozaik. Me këtë rast, rrjetet sociale jo vetëm që do jenë pasqyrë për promovim, por edhe platformë për vënien e komunikimit dhe diskursit me lexuesit tanë dhe mundësinë e kyçjes së tyre në portalin tonë, njëherësh.

Në shtatditshin e portalit Aktuale-mk do jenë prezent personalitete të jetës politike, ekonomike e shoqërore, analistë, opinionistë, yje të shou-bizit, sportistë dhe çdo gjë që quhet portal informativ shembullor.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. ©2014 AKTUALE.MK