Adem Ramadani, këngëtari që këndon ilahi së fundmi ka ardhur me një kërkesë për të gjithë vëllezërit dhe motrat myslimane.
Ai ka kërkuar që të gjithë të bëhen bashkë për të ndihmuar gruan e cila u shkel dje nga një kamionetë.

Gruaja e cila ishte shtatzënë në muajin e shtatë ka humbur foshnjën derisa ka nevojë për disa operime jashtë vendit dhe i duhet ndihma materiale, shkruan Gazeta Observer.
Ky është statusi i plotë në Facebook:

⚠️ URGJENTE! ⚠️

Selamun alejkum motra dhe vëllezër, siç keni pasur mundësi përmes mediave të njoftoheni se dje është goditur nga një kamionetë një motër e jona nga Prishtina e cila ishte shtatzënë në muajin e shtatë dhe si pasoj humbi fëmijën e saj, poashtu mësojmë që edhe ajo vetë është në RREZIK PËR JETË dhe ka nevojë për #operime, ndoshta edhe jashtë vendit.
Është nisur aksion me bindje dhe mbështetje në Allahun e Lartësuar se do të arrijmë ta ndihmojmë dhe tua lehtësojmë mundësin materiale për trajtimin mjekësor.

Të hollat mund t’i dorzoni në këto dy mënyra:

Xhiro llogaria:
Bank name: NLB Banka sh.a. – Prishtinë
SWIFT CODE: NLPRXKPR
IBAN no. XK051708200008014285

ose

2. Të i sillni në zyret tona në këtë adres:
Rr. Bajram Kelmendi, në afërsi të xhamisë ‘4 llullat’.

Për më shumë info/kontakt në këtë numër: 00377 45 906 733