Ministri i arsimit dhe shkencës , Arbër Ademi ka takuar kryetarin e komunës së Bërvenicës,Enver Pajazitin.

Bashkëpunimi dhe mbështetja e MASH-it ndaj komunës së Bërvenicës do të vazhdojë edhe gjatë vitit 2020 dhe më tej-thotë Ademi.

Bashkëpunimi dhe mbështetja e MASH-it ndaj komunës së Bërvenicës do të vazhdojë edhe gjatë vitit 2020 dhe më tej.*Nga…

Publiée par Arbër Ademi sur Lundi 13 janvier 2020