Bankën Botërore e konsiderojmë si partnere dhe një ndër përkrahëset më të mëdha në reformat arsimore në Maqedoni në vitet e fundit.

Ndaj, vërtet i vlerësojmë lart raportet që përgatiten dhe përkrahen nga Banka Botërore, e që kanë të bëjnë me gjendjen e arsimit në vendin thotë, theksoi ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në takimin e sotëm me Heri Patrinos, shef i Sektorit të Arsimit për rajonin e Evropës dhe Azisë Qendrore, të Bankës Botërore.