Ish-Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në emisionin Click Plus në TV21, për herë të parë bëri të ditur detaje për regjistrimin e filloristëve në vitin shkollor 2017/18.

Ademi tha se 121.272 maqedonas respektivisht 64,22%, ndërsa shqiptar 60,709 respektivisht 32,15%.

https://www.facebook.com/watch/?v=217407069991008&t=0