Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Dr Arbër Ademi nesër do të marrë pjesë në nënshkrimin e Programit të Granteve për Projekte të Vogla për Sigurinë Njerëzore informon Tetova sot.

Nënshkrimi i Programit të Granteve do të bëhet në Hotel “Marriott” me fillim prej ora 17:30.