Nesër në ora 11:00, ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi do të vizitojë shkollën fillore “Jeronim De Rada” të fshatit Cerkez, në Komunën e Kumanovës, për të parë fillimin e punimeve për ndërtimin e sallës sportive të kësaj shkolle