“Sonte në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, përkujtuam një ngjarje të veçantë të historisë botërore, që njihet si Nata e Kristaltë, e që shënon fillimin e dhunës dhe terrorit nazist kundër hebrenjve në vitin 1938.

Përgëzoj Departamentin e ri për Studimin dhe Hulumtimin e Holokaustit të hebrenjve për organizimin e kësaj ngjarjeje me vlerë.” – thotë Ademi

Sonte në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, përkujtuam një ngjarje të veçantë të…

Publiée par Arbër Ademi sur Samedi 9 novembre 2019