Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi ,sot në ora 9:30 do të marrë pjesë në lëshimin në përdorim të dy blloqeve të rinovuara dhe të pajisura tërësisht në kuadër të konviktit studentor “Goce Dellçev” në Shkup.

Artikulli paraprakPa energji elektrike, sot disa rrugë në Shkup
Artikulli tjetërSot-dita e fundit për parashtrimin e kërkesave për shfrytëzimin e shërbimit rekreacion klimaterik në banjë për vitin 2020