Rhami Zeini është emri i adoleshentit që po frymëzon botën.

Ai  ka bërë një veprim që shumë pak njerëz do ta bënin.

I riu ka gjetur një portofol me 10 mijë dollarë dhe ka shkuar në polici për t’ia kthyer personit që e kishte humbur.

16-vjecari ishte duke shkuar me makinë nga shtëpia për në shkollë kur vuri re një cantë të vogël të zezë në mes të rrugës.

Rhami nga Kaliforni kërkoi kartën e identitetin që të mund t’ia kthente pronarit.

“Për mua, kjo është gjëja e duhur që mund të bëj kur gjej portofolin e dikujt tjetër sepse nëse rolet do ndaheshin, unë do doja që ta merrja sërish dicka të humbur me një vlerë të madhe brenda”,u shpreh ai për KCOY.

Për të vlerësuar aktin, pronarja e portofolit i dha Rhamit 100 dollarë si shenjë mirënjohje për gjestin.

Ai është mysliman përndryshe.