Luka Iaconi-Stewart është një artist nga San Francisko i cili krijon aeroplanë të detajuar nga letra, dhe nganjëherë i duhen vite për ta përfunduar një të tillë.
Ai bën aeroplanë miniaturë të modelit 777 përmes fletëve manila, ngjitësit dhe një thike X-Acto.

Fillimisht kur kishte ndërtuar aeroplanë, i i kishte bërë të thjeshtë, ndërkaq tash përkujdeset për secilin detaj edhe të enterierit, duke ndërtuar edhe motorë, ulëse e madje edhe palloma në banjo.

Luka tregon që këta aeroplanë kishte mësuar t’i ndërtojë nga fotografitë dhe skicat që i kishte gjetur online, ndërkaq tani thotë se planet i bën vet.