Shtetasi i Maqedonisë është vrarë në qytetin e Kabul, në Afganistan së bashku me dy të tjerë të cilët kanë punuar për një kompani të ushqimeve në Kabul.

Shtetas të Indisë, Malezisë, Maqedonisë kanë qenë të kidnapuar dhe vrarë, kurse trupat e tyre janë gjetur, ka deklaruar zëdhënësi i Policisë në Kabul, Hashmat Stanekai.
Zëdhënësi ka precizuar se tre të punësuarit kanë punuar në kompaninë për ushqime, “sodexo”.