“Drejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Ylber Sela, priti në takim njoftues Argjent Karain, shef i zyrës së International Management Group (IMG).

IMG-ja është e pranishme në Republikën e Maqedonisë së Veriut që nga viti 2001 dhe kanë një sërë projektesh të suksesshme në sferën e kulturës dhe arsimit, duke përfshirë edhe zbatimin e gjuhës në nivel vendor.

Në takim u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit të Agjencisë dhe IMG-së, si dhe sferat të cilat janë parësore për zbatimin e gjuhës.

Palët u pajtuan që ky takim të japë edhe fryte konkrete, duke bashkëpunuar në realizimin e projekteve të përbashkëta.”

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=646619479133623&id=632463450549226