Bukuroshja shqiptare, Agnesa Vuthaj, nëpërmjet Instagramit u ka dhënë një mesazh të gjithë meshkujve që pretendojnë se mund ta tradhtojnë një femër dhe se mendojnë që ajo nuk mund t’a marrë vesh.

Kështu të paktën la të kuptohet me postimin e fundit të hedhur në llogarinë e saj në Instagram.

“Kurrë mos e gënje ndonjë femër sepse do ta zbulojë një formë apo tjetër. Shumica e femrave dinë të investigojnë më mirë se FBI”, shkruan në postimin e Agnesës.

Ndryshe Agnesa është një ndër femrat e shoubizit, emri i së cilës nuk është lakuar për ndonjë lidhje. Ajo e ka ruajtur me shumë xhelozi jetën private dhe këtë vazhdon ta bëjë edhe sot