Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti do ti ftojë organet partiake për të vendosur nëse do të garojnë me kandidat të tyrin ose do të shkojnë me kandidat të përbashkët me LSDM.

I pyetur nga ALSAT se si e komenton ftesën e kryeministrit Zoran Zaev për bashkim forcash me të gjithë partitë tjera, për kandidat të përbashkët, Ahmeti tha se “Do të ftojë organet partiake të shqyrtojnë këtë çështje dhe do të marrin vendimin partiak”.