Ali Ahmeti në një deklarate te tij ka thënë se partitë e vogla opozitare po merren me deklarata të mëdha.
Ai tha se më mirë është të bashkohen të gjitha partitë dhe ta fitojnë BDI-në, sepse bashkimi i tyre është në dobi të vendit”

#AHMETI: PARTITË E VOGLA OPOZITARE PO MERREN ME DEKLARATA TË MËDHA"LE TË BASHKOHEN DHE LE TA FITOJNË BDI-në, BASHKIMIT I TYRE NË DOBI TË VENDIT"

Publiée par Klan Macedonia Television sur Mercredi 30 octobre 2019