Në vazhdim sjellim fjalimin e plotë të Ali Ahmetit në përurimin e shtatoreve të Fehmi dhe Xhevë Laldrovci.

Fehmi e Xhevë Lladrovci, Kosova vet jeni ju dy

Sa hije që i kanë Kosovës viganët Fehmi e Xhevë Lladrovci, Kosova vet jeni ju dy, lavdi e përjetshme vëllau e motra ime, lavdi!

Publiée par Ali Ahmeti sur Jeudi 20 septembre 2018