reu i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti sot do të takohet me  Kancelarin austriak, Sebastian Kurc i cili është  për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë.

Në takim siç thonë nga BDI, do të bisedohet për zhvillimet aktuale politike në rajon dhe vend, e me theks të veçantë për Referendumin e 30 shtatorit.