I pranishëm në ndeshjen e sotme mes Shkëndijës dhe Shkupit ishte edhe lideri i BDI-së, Ali Ahmeti.
Ahmeti në fund të ndeshjes iu bashkëngjit futbollistëve të Shkëndijës për të ndarë gëzimin bashkë me ta dhe për ta ngritur kupën.

Të pranishëm në fushë ishin edhe funksionarë të tjerë të lartë BDI-së, si kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi dhe të tjerë.