Aida Doçi ka publikuar një këngë të re.

Kësaj radhe, këngëtarja vendosi t’i këndojë Qabës.

“Qabja pa njerëz” është pa videoklip dhe u realizua nga Fatmir Muja dhe Agon Neziri.

Dëgjojeni të plotë më poshtë.