Gjithkush që dikur jetonte në një apartament e di se shpesh ka shkuar në derën e fqinjëve për ti kërkuar atyre të mos bëjnë shumë zhurmë.
Zhurma e dikujt që derdh ujin kur është duke bër gjumë të duket shumë e rëndë, por kur është fjala për seks me zë të lartë, është pak më e vështirë të dëgjosh, të paktën sipas 19-vjeçares Jena Levine.

Një mbrëmje kur Jenna ishte pa gjumë për shkak të seksit me zë të lartë të fqinjëve në shtratin e tyre, ajo vendosi tu thoshte – por në një mënyrë të sjellshme. Megjithatë, ajo nuk ishte e përgatitur për përgjigjen që do të rrjedh nën derën e saj, transmeton lajmi.net.

Kur ajo bëri përpjekje të panumërta për të fjetur, dhe ata nuk po pushonin, ajo më në fund nuk pa asnjë alternativë tjetër. Prandaj ajo vendosi të shkruante një shënim në mënyrën më të mirë që ajo mundi. Në shënimin që ajo shkroi:

“Përshëndetje fqinj,

Ju lutemi të bëni seks paksa të qetë, faleminderit.

Disa prej nesh përpiqen të flenë pa u kujtuar se sa e vetmuar jam …

Ndjehuni të lirë ta doni njëri-tjetrin sa doni. Por ju lutem, argëtojeni pak në një vëllim më të ulët.

Ju faleminderit shumë! “

Përgjigje e papritur nën derën
Jenna e shtyu letrën poshtë derës dhe u kthye në dhomë. Duhej vetëm pak minuta para se të dëgjohej se dikush ishte në derën e saj. Kishte një përgjigje nga fqinji.

“Të dashur fqinjë,

Unë po ndihem shumë keq për këtë. Nuk e kuptoja sa ishte me zë të lartë dhe po, e di, ndonjëherë është mjaft seksi që të kesh seks me zë të lartë, por ju kërkoj falje aq shumë.

Unë jam kështu, kështu që vjen keq, unë shpresoj se kjo nuk ka ndodhur shumë shpesh, dhe ju falënderoj aq shumë për letrën e pabesueshme dhe qesharake.

Unë patjetër do të përpiqem të kem argëtim pak në një nivel shumë më të ulët të zhurmës.

Dhe ju, mos u shqetësoni, nuk do të jeni vetëm përgjithmonë. Personi i duhur do të shfaqet kur të jetë pjekur koha. Isha e vetme për 18 vjet.

Haha. Edhe një herë, më vjen keq.

Na vjen keq / Dhoma 338 “.

Gjithashtu la një dhuratë
Jo vetëm që fqinji kërkoi falje dhe motivoi Jenën, gjithashtu la edhe një çokollatë. Jenna u befasua aq mirë nga sjellja e fqinjit të saj që ajo tregoi historinë e Twitter-it . /Lajmi.net/