Një kamion nga Tetova ka bërë aksident në rrugët e Gjermanisë, ku siç shihet ai është shkatëruar totalisht dhe nuk dihet nëse ka të vdekur.

Mediat gjermane raportojnë për aksidentin dhe gjendjen e shoferit.

Për më shumë ndiqeni videon në gjuhën gjermane.

Wieder die A2: LKW-Unfall hinterlässt riesiges Trümmerfeld